mandag den 2. december 2013

DM lang Cross, 1. december 2013

Fysisk: Kl. 13.00 (20 km, herunder 10 km konkurrence)
Generelt: Stillede som nævnt tidligere i dag op til DM lang Cross i Viborg, de 10 km bestod af 5 gennemløb af en 2 km lang rundstrækning med blandet underlag på en ganske kuperet rute..... altså ikke lige min livret :-)
Men stillede også op til dagens løb uden nogen ambitioner overhovedet, havde jeg været i god form - havde jeg nok haft ambitioner om at slå nogle løbere som jeg plejer at slå. men i og med formen ikke er særlig god og jeg overhovedet ikke er "specialiseret" Cross løber.... var målet med dagens løb blot at få en sjov oplevelse, en god gang træning og ellers blot mødes med løbe kammeraterne fra det danske land. Dagens opvarmning bestod af 2 x gennemløb af ruten for lige at tjekke den ud.... umiddelbart var ruten noget nemmere end jeg havde frygtet.... tænker her på specielt på underlaget, Så det var bestemt positivt nu jeg havde valgt blot at løbe i almindelige flade konkurrence sko. Turde simpelthen ikke løbe i pigsko, da skades risikoen ville være for stor i og med jeg sjældent løber i disse.
Selve løbet vil jeg ikke bruge så meget tid på..... det gik som jeg havde forventet - det var bare pisse hårdt!!! og jeg blev bare bekræftet i at jeg er bedre til at holde en høj monotom fart på en flad asfaldt vej... hehe - dur ikke til alt det her temposkift hvor pulsen banker op og ned. tror jeg fik sidesting 3 gange i løbet af dagens løb :-/ noget som jeg ellers aldrig plejer at døje med.... :-) Men alt i alt gik det ok - jeg fik det jeg kom efter og havde forventet, en plads langt nede i feltet, en sjov oplevelse og en god dag med løbe gutterne og gutinderne. Men Cross løber bliver jeg nok aldrig...... Run Run..... Nu står den på kilometer garv de næste 7-8 uger - Der skal bygges op til de løb som jeg satser på sidst på vinteren/starten af foråret.

Foto: Ulrik Roos



Foto: Ulrik Roos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar