tirsdag den 15. januar 2013

Træning 15. januar 2013

Formiddag
Fysisk: kl. 11. 17 km (Intervaller)
Generelt: Dagens første pas blev løbet her til formiddag sammen med mine klubkammerater Alexander lefevre og Steffen Dalsgaard. På Steffens initiativ havde vi valgt at mødes og træne sammen - da ingen af os kunne deltage til aftenens fællestræning. Efter en rolig opvarmning løb vi en hård omgang interval træning ude på Brabrand stien... den var nemlig rimelig løbe bar oven på nattens snefald. Passet vi løb var identisk med det som vi skulle have løbet til træning i aften, nemlig 4 x 3 minutter med 1 minuts pause
5 x 2 minutter med 45 sek. pause
6 x 1 minut med 30 sek. pause.
For mit vedkommende blev intervallerne løbet i et tempo omkring 3.08 - 3.10 m/km på dem alle sammen, bortset fra de første 4 x 3 minutter, lykkedes det mig at hænge på Steffen Dalsgaard på resten af intervallerne. De korte pause gjorde det faktisk til et ganske "modbydeligt" hårdt pas.... men tilgengæld et hamrende effektivt et.... Jeg var af sagens natur lidt tung og træt i benene på de første stykker - men havde også lige en langtur fra i går aftes jeg skulle have løbret ud af benene, her efter gik det rigtig rigtig godt.... samlet snit for de 17 km blev 3.49 m/km. FEDT PAS i rigtig godt selskab!
Aften
Fysisk: Kl. 17.45, 10 km (restitution)
Generelt: Dagens andet pas blev løbet her hjemme i Skejby, det blev til en ganske rolig tur ind omkring Risskoven, i alt 10 km i snit 4.30 m/km som planlagt. Benene var naturligt meget trætte..... oven på formiddagens hård interval pas. Ok men ikke verdens bedste tur, dog som man kunne forvente, men i alt en god dag med 27 km lige som igår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar